Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، پس از پذیرش واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری واسطه‌گری مالی یکم در اردیبهشت امسال، از روز 7 تیرماه جاری واحدهای این صندوق در تالار شیشه‌ای قابلیت دادوستد پیدا کرده‌اند.

واحدهای این صندوق که در زمان پذیره‌نویسی 10 هزار تومان بودند، در پی رشد و افزایش قیمت سهام شرکت‌های حاضر در این صندوق، در زمان بازگشایی ارزش بیشتری یافتند و در حدود 22 هزار تومان در آن روز دادوستد شدند و پس از آن نیز با توجه به رشدی که دارایی‌های این صندوق در بازار سهام داشتند، واحدهای "دارا یکم" با استقبال بیشتر و در پی آن افزایش قیمت قابل توجهی روبرو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است بخشی از سهام بانک‌های تجارت، ملت و صادرات به همراه سهام دو شرکت بیمه اتکایی امین و بیمه البرز در قالب واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری واسطه‌گری مالی یکم قرار دارند و بر این اساس زمانی که سهام این شرکت‌ها رو به رشد باشند، منطقی است که ارزش واحدهای این صندوق نیز روند رو به رشدی به خود بگیرند.

این در حالی است که در جریان معاملات امروز بازار سهام، در حالی که سهام این 5 شرکت با استقبال سهامداران مواجه بوده و این نماها با صف خرید به کار خود پایان دادند، در اتفاقی عجب معامله‌گران افت بیش از 17.5 درصدی واحدهای دارا یکم را شاهد بودند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که در هفته‌های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم‌هایی متشکل از زیرمجموعه‌های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

به نقل از ورزش سه در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک‌های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت‌های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی‌شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می‌شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی‌ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی‌ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده‌اند.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902817

دیگر خبرها

  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • ببینید | قیمت‌های عجیب واحدهای مسکونی در افغانستان
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟